Σχετικά με μας

Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία ΚΑΠΟΥΣΟΥΖ Ξηροί Καρποί είναι ένας εισαγωγέας, εξαγωγέας και έμπορος ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων πιστοποιημένος κατά ISO και ΒΙΟ. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελληνική και διεθνή αγορά προσφέροντας υψηλής ποιότητας ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Είμαστε περήφανοι για τις μακροχρόνιες συνεργασίες με τους προμηθευτές μας οι οποίοι ποικίλλουν από τοπικούς παραγωγούς εως διεθνούς βεληνεκούς εταιρείες.

Πιστεύουμε ότι οι ανάγκες του κάθε πελάτη μας είναι ξεχωριστές, πράγμα το οποίο μας εμπνέει να σας παρέχουμε άμεση, ασυναγώνιστη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Έχοντας συνεχή επαφή με τις τάσεις και τις εξελίξεις της αγοράς, παρέχουμε σε σας υψηλής ποιότητας προϊόντα την κατάλληλη στιγμή και στη σωστή τιμή. Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι η εταιρεία ΚΑΠΟΥΣΟΥΖ θα είναι εκεί για σας και για όλες σας τις ανάγκες σε ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα.

Ιστορικό

Η εταιρεία ΚΑΠΟΥΣΟΥΖ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στους ξηρούς καρπούς και τα αποξηραμένα φρούτα.

Η εταιρεία ΚΑΠΟΥΣΟΥΖ Ξηροί Καρποί ιδρύθηκε το 1975 στη Θεσσαλονίκη από τον Βασίλειο Καπουσούζ και ξεκίνησε ως τοπική επιχείρηση εμπορίου και επεξεργασίας ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι δραστηριότητες αναπτύχθηκαν με μεγάλη ταχύτητα, καθιερώνοντας την εταιρεία ως ένα σημαντικό εισαγωγέα και εξαγωγέα ξηρών καρπών στην Ελλάδα. Στα μέσα της δεκαετίας του ’90, η εταιρία αποφασίζει να εστιάσει στο εμπόριο, επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητες σε διεθνές επίπεδο.

Το 2004 η εταιρεία μετακομίζει σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, οι οποίες ικανοποιούν τις αυξημένες ανάγκες για χώρο και ποιοτική διατήρηση των προϊόντων.

Μια δεκαετία αργότερα, η δεύτερη γενιά της οικογένειας Καπουσούζ αναλαμβάνει τη διοίκηση, συνεχίζοντας την επιτυχή πορεία της εταιρείας, συνδυάζοντας την παράδοση και την εμπειρία με νέες και καινοτόμες ιδέες.

Σήμερα, η ΚΑΠΟΥΣΟΥΖ Ξηροί Καρποί είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία με ιδιαίτερη τεχνογνωσία. Έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην αγορά των ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων και έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στα χρόνια που θα έρθουν.